^Back To Top
foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

SFbBox by debt consolidation

Tinklaraščiai

Erasmus+

Dabar naršo

Svetainėje lankosi 118 svečių ir nėra prisijungusių narių

Pamokų laikas

1.   8.00 - 8.45      (pertr. 10 min.)

2.   8.55 - 9.40      (pertr. 20 min.)

3.   10.00 - 10.45  (pertr. 10 min.)

4.   10.55 - 11.40  (pertr. 30 min.)

5.   12.10 - 12.55  (pertr. 10 min.)

6.   13.05- 13.50  (pertr. 10 min.)

7.   14.00 - 14.45  (pertr. 10 min.)

8.   14.55 - 15.40

PAMOKŲ LAIKO GRAFIKAS
SUAUGUSIŲJŲ KLASĖSE

Tvarkaraščiai ir grafikai

Suaugusiųjų klasių tvarkaraštis

Neformaliojo ugdymo tvarkaraštis

Konsultacijos

Ugdymo proceso trukmė

„JoMo“

"Learning from each other. Let's meet the world out there!"

Praeitą savaitę šeši gimnazijos IIIa klasės mokiniai kartu su turizmo ir mitybos mokytoja Violeta Ruseckiene bei projekto koordinatore Rima Čepulienė dalyvavome trumpalaikiame mokymo(si)/praktikos vizite Rumunijos Ion Ghica ekonomikos kolegijoje, Targoviste mieste. Kartu su bendraamžiais iš Portugalijos bei Lenkijos, susipažinome su virtuvės įranga bei darbo aplinka, kurioje mokiniai, besimokantys mitybos, atlieka praktikos darbus, aplankėme ne tik svarbiausius vietinius turizmo objektus, bet ir sostinę Bukareštą, Brasovą bei Drakulos pilį Bran mieste. Tačiau didžiausią įspūdį paliko atsisveikinimo vakaras su rumuniška muzika, šokiais ir dainomis. Mokiniai susirado naujų draugų, o mes, mokytojai, pasidalinome profesine patirtimi.

Sekantis susitikimas vyks Lietuvoje, mūsų mokykloje, birželio pradžioje.
Violeta Ruseckiene,
Rima Čepulienė

Skaitmeninių „Vyturio“ knygų biblioteka

Copyright © 2013. Email Marketing Rights Reserved.


Facebook

Joomla! derinimo konsolė

Sesija

Profilio informacija

Atminties naudojimas

Duomenų bazės užklausos