^Back To Top
foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

SFbBox by debt consolidation

Tinklaraščiai

Dabar naršo

Svetainėje lankosi 45 svečiai ir nėra prisijungusių narių

Suaugusiųjų mokymas

Pamokų laikas

1.   8.00 - 8.45      (pertr. 10 min.)

2.   8.55 - 9.40      (pertr. 20 min.)

3.   10.00 - 10.45  (pertr. 10 min.)

4.   10.55 - 11.40  (pertr. 30 min.)

5.   12.10 - 12.55  (pertr. 10 min.)

6.   13.05- 13.50  (pertr. 10 min.)

7.   14.00 - 14.45  (pertr. 10 min.)

8.   14.55 - 15.40

PAMOKŲ LAIKO GRAFIKAS
SUAUGUSIŲJŲ KLASĖSE

Tvarkaraščiai ir grafikai

II-IV klasių pamokų tvarkaraštis

Suaugusiųjų klasių tvarkaraštis

Neformaliojo ugdymo tvarkaraštis

Konsultacijos

Ugdymo proceso trukmė

„JoMo“

Prisiminimais sugrįžtam į Užgavėnes

Ekskursija pavyko puikiai. Apsilankėme Kėdainiuose, sužinojome, kad jie patrauklūs ne tik V. Uspaskicho produkcija. Kiekvienas mokinys gavo po užduotį- objektą, kurį radę, turėjo papasakoti jo istoriją. Pamatėme medinę bažnyčią, kuri mums atrodė neįprastai- ji buvo juoda. Užklydome į vietinę Šviesiąją Kėdainių gimnaziją, kurią aprodė šios gimnazijos istorijos mokytojas. Ekskursiją po Kėdainius baigėme Užgavėnėmis- blyninėje. Iki sutemų turėjome nemažai laiko, todėl dar apsilankėme Lietuvos geografiniame centre bei Šeduvos malūne. Pradėjus temti, pajudėjome link Joniškėlio, kur mus pasitiko „vaiduoklis“, papasakojęs šiurpių istorijų apie tos vietos turtingą Karpių giminę, kurią gaubė tamsios paslaptys. Visą ekskursijai skirtą laiką nepratarėme nei žodžio. Gavę leidimą kalbėti, vis tiek neskubėjome triukšmauti, galvose dar sukosi mintys apie šiurpias Joniškėlio paslaptis.

IIa klasės seniūnė J. Taraškevičiūtė

Skaitmeninių „Vyturio“ knygų biblioteka

Copyright © 2013. Email Marketing Rights Reserved.


Facebook