^Back To Top
foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

SFbBox by debt consolidation

Tinklaraščiai

Dabar naršo

Svetainėje lankosi 71 svečias ir nėra prisijungusių narių

Suaugusiųjų mokymas

Pamokų laikas

1.   8.00 - 8.45      (pertr. 10 min.)

2.   8.55 - 9.40      (pertr. 20 min.)

3.   10.00 - 10.45  (pertr. 10 min.)

4.   10.55 - 11.40  (pertr. 30 min.)

5.   12.10 - 12.55  (pertr. 10 min.)

6.   13.05- 13.50  (pertr. 10 min.)

7.   14.00 - 14.45  (pertr. 10 min.)

8.   14.55 - 15.40

PAMOKŲ LAIKO GRAFIKAS
SUAUGUSIŲJŲ KLASĖSE

Tvarkaraščiai ir grafikai

II-IV klasių pamokų tvarkaraštis

Suaugusiųjų klasių tvarkaraštis

Neformaliojo ugdymo tvarkaraštis

Konsultacijos

Ugdymo proceso trukmė

„JoMo“

Sveikinimas

Mielieji,

Savo ir kolegų iš Seimo Švietimo, mokslo ir kultūros komiteto vardu sveikinu Lietuvos universitetų, kolegijų, profesinio mokymo įstaigų, bendrojo ugdymo ir neformaliojo ugdymo mokyklų mokinius, pedagogus, tėvų bendruomenę su Mokslo ir žinių diena. Nuoširdžiai sveikinu mūsų tautiečius lietuviškosiose mokyklose, plačiai pasklidusiose pasaulyje, ir kviečiu jas dar glaudesniam darbui su Lietuvos švietimo bendruomene.

Tegul prasidedantys Mokslo metai būna kupini prasmingo, darnaus darbo, džiugių atradimų, kilnių siekimų!

Lietuvos Respublikos Seimo

Švietimo, mokslo ir kultūros komiteto pirmininkas                Raimundas Paliukas

  2016 rugsėjo 1 d.

  Vilnius

Skaitmeninių „Vyturio“ knygų biblioteka

Copyright © 2013. Email Marketing Rights Reserved.


Facebook