^Back To Top
foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

SFbBox by debt consolidation

Tinklaraščiai

Erasmus+

Dabar naršo

Svetainėje lankosi 59 svečiai ir nėra prisijungusių narių

Pamokų laikas

1.   8.00 - 8.45      (pertr. 10 min.)

2.   8.55 - 9.40      (pertr. 20 min.)

3.   10.00 - 10.45  (pertr. 10 min.)

4.   10.55 - 11.40  (pertr. 30 min.)

5.   12.10 - 12.55  (pertr. 10 min.)

6.   13.05- 13.50  (pertr. 10 min.)

7.   14.00 - 14.45  (pertr. 10 min.)

8.   14.55 - 15.40

PAMOKŲ LAIKO GRAFIKAS
SUAUGUSIŲJŲ KLASĖSE

Tvarkaraščiai ir grafikai

Suaugusiųjų klasių tvarkaraštis

Neformaliojo ugdymo tvarkaraštis

Konsultacijos

Ugdymo proceso trukmė

„JoMo“

Sveikiname

1. Gytis Bagdonavičius, IVa klasė, I vieta, Kauno r. istorijos olimpiada, mokytojas Darius Bridžius

2. Rasa Kusaitė, II b klasė, III vieta, Kauno r. matematikos olimpiada, mokytoja Žydrūnė Bastienė

3. Darius Nikiperavičius, IIIa klasė, III vieta, Kauno r. matematikos olimpiada, mokytoja Rita Čėplaitė

4. Mindaugas Sutkus, IIIc klasė, III vieta, Kauno r. matematikos olimpiada, mokytoja Asta Pakėnienė

5. Jonas Žalys, IVa klasė, II vieta Kauno r. matematikos olimpiada, mokytoja Asta Goberienė

Skaitmeninių „Vyturio“ knygų biblioteka

Joomla! derinimo konsolė

Sesija

Profilio informacija

Atminties naudojimas

Duomenų bazės užklausos