^Back To Top
foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

SFbBox by debt consolidation

Tinklaraščiai

Erasmus+

Dabar naršo

Svetainėje lankosi 75 svečiai ir nėra prisijungusių narių

Pamokų laikas

1.   8.00 - 8.45      (pertr. 10 min.)

2.   8.55 - 9.40      (pertr. 20 min.)

3.   10.00 - 10.45  (pertr. 10 min.)

4.   10.55 - 11.40  (pertr. 30 min.)

5.   12.10 - 12.55  (pertr. 10 min.)

6.   13.05- 13.50  (pertr. 10 min.)

7.   14.00 - 14.45  (pertr. 10 min.)

8.   14.55 - 15.40

PAMOKŲ LAIKO GRAFIKAS
SUAUGUSIŲJŲ KLASĖSE

Tvarkaraščiai ir grafikai

Suaugusiųjų klasių tvarkaraštis

Neformaliojo ugdymo tvarkaraštis

Konsultacijos

Ugdymo proceso trukmė

„JoMo“

Tyrėjų naktis Kauno technologijos universitete

Praėjusį penktadienį, rugsėjo 25 dieną, keletas gimnazijos trečiokų su chemijos ir biologijos mokytojomis išvažiavome į renginį „Tyrėjų naktis“, kuris vyko Kauno technologijos universiteto fakultete. Tik atvykus, prie durų iš karto išvydome atliekamus eksperimentus. Turėjome galimybę patys rankose „palaikyti“ ugnį, pro mikroskopą pažvelgti į žmogaus ląsteles, paliesti kinetinį (judantį) svėlį. Šio renginio metu buvo skaitoma daug įvairių paskaitų: apie žmogų, augalus, gyvūnus, mediciną, robotus, matematiką, elektroniką... Paskaitos buvo labai įdomios ir informatyvios, todėl sužinojome daug naujų ir įdomių dalykų.

 

 

 

Jonučių gimnazijos III klasės mokiniai

Skaitmeninių „Vyturio“ knygų biblioteka

Copyright © 2013. Email Marketing Rights Reserved.


Facebook

Joomla! derinimo konsolė

Sesija

Profilio informacija

Atminties naudojimas

Duomenų bazės užklausos