^Back To Top
foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

SFbBox by debt consolidation

Tinklaraščiai

Erasmus+

Dabar naršo

Svetainėje lankosi 119 svečių ir nėra prisijungusių narių

Pamokų laikas

1.   8.00 - 8.45      (pertr. 10 min.)

2.   8.55 - 9.40      (pertr. 20 min.)

3.   10.00 - 10.45  (pertr. 10 min.)

4.   10.55 - 11.40  (pertr. 30 min.)

5.   12.10 - 12.55  (pertr. 10 min.)

6.   13.05- 13.50  (pertr. 10 min.)

7.   14.00 - 14.45  (pertr. 10 min.)

8.   14.55 - 15.40

PAMOKŲ LAIKO GRAFIKAS
SUAUGUSIŲJŲ KLASĖSE

Tvarkaraščiai ir grafikai

Suaugusiųjų klasių tvarkaraštis

Neformaliojo ugdymo tvarkaraštis

Konsultacijos

Ugdymo proceso trukmė

„JoMo“

Su Rugsėjo 1-aja!

Mieli mokiniai, mokytojai ir tėveliai!

Sveikiname visus su Rugsėjo 1-ąja, Mokslo ir žinių diena.

Telydi mus visus prasmingas bendravimas, smalsumas ir žingeidumas, atradimų džiaugsmas ir svajonių išsipildymas.

Kviečiame  visą mokyklos bendruomenę į iškilmingą Jonučių progimnazijos ir gimnazijos

Rugsėjo  1- osios šventę „Mes kartu – jėga“ 9.00 val. mokyklos kiemelyje.

I srautas 9.00 val. mokyklos kiemelyje

 progimnazijos 1 - mų, 5 - tų klasių mokiniai

gimnazijos  I - mų ir IV – tų klasių mokiniai

 

II srautas 11.00 val.  kabinetuose (sąrašas pridedamas)

progimnazijos 2, 3, 4, 6, 7, 8 – tų klasių mokiniai

gimnazijos  II – III - čių klasių mokiniai

 

Iškilmingoje šventėje labai kviečiame dalyvauti visus mokytojus, kurie neturi auklėjamosios klasės.

 

Progimnazijos ir gimnazijos administracija

 

 

 

 

 

Skaitmeninių „Vyturio“ knygų biblioteka

Copyright © 2013. Email Marketing Rights Reserved.


Facebook

Joomla! derinimo konsolė

Sesija

Profilio informacija

Atminties naudojimas

Duomenų bazės užklausos